VALIKKO

Mentorointi

Mentorointi auttaa Sinua urasi suunnittelussa

Meton mentorointiohjelma on tarkoitettu opintojen loppupuolella tai työuran alussa olevalle jäsenellemme, joka haluaa selkeyttää tavoitteitaan ja oppia lisää metsäalasta. Toisaalta mentoroinnista on apua myös pidempään työelämässä olleelle, jos hänen toimenkuvansa vaihtuu esimerkiksi asiantuntijaroolista esimieheksi. Ohjelman kesto on 6-9 kuukautta ja tapaamisia järjestetään kuukausittain.

Käytännössä

Mentori ja aktori käyvät kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja työhön ja uraan liittyen. He pitävät yhteyttä kuukausittain valitsemallaan tavalla. Mentorointia johtaa aktori, joka esittää kysymyksiä mentorille. Aktorin kysymykset, kiinnostuksen aiheet ja tavoitteet määrittävät mentoroinnin sisällön.

Tarkoitus ja tavoitteet

Ohjelman tarkoituksena on auttaa mentoroitavaa löytämään oma uransa ja saamaan enemmän tietoa käytännön työelämästä. Mentoroinnin avulla pystyy myös hahmottamaan omia vahvuuksiaan ja löytämään itsestään kehittämistä vaativia asioita. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua.

Miksi hakea?

Mitä enemmän tulevaisuus mietityttää, sitä suositeltavampaa on hakea mukaan. Mentoroinnin avulla opit hahmottamaan omaa osaamistasi ja tutustut metsäalan työhön. Mentoroinnissa on siis kyse tavoitteidesi ja mahdollisuuksiesi paremmasta hahmottamisesta, joka syntyy tavoitteellisten, sinun itse suunnittelemiesi mentorointikeskustelujen kautta.

Lue lisää ja hae aktoriksi Meton mentorointiohjelmaan

HAKU AKTORIKSI AVOINNA 3.9. – 30.9.2018

Lisätietoja:
Jani Akkanen
yhteyskoordinaattori, METO – Metsäalan Asiantuntijat ry
050 3388203
jani.akkanen@luva.fi