VALIKKO

Hae mukaan aktoriksi

Mietityttääkö oma urapolkusi metsäalalla? Haluaisitko lisää ideoita urasi suunnitteluun tai jutella työhön ja uraan liittyvistä asioista toisen metsäammattilaisen kanssa? Nyt siihen on mahdollisuus Meton mentorointiohjelman avulla.

Meton mentorointiohjelma on tarkoitettu esimerkiksi opintojen loppupuolella tai työuran alussa olevalle jäsenellemme, joka haluaa selkeyttää tavoitteitaan ja oppia lisää metsäalan työstä. Toisaalta mentoroinnista on apua myös pidempään työelämässä olleelle, jos hänen toimenkuvansa vaihtuu esimerkiksi asiantuntijaroolista esimieheksi, tai toisinpäin.

Ohjelma kestää 6-9 kuukautta ja tapaamisia on suositeltavaa järjestää kuukausittain. Mentorin kanssa sovitaan yhteydenpidon muoto. Se voi olla tapaaminen kasvotusten, puhelimitse tai vaikkapa Skypen välityksellä. Valitsemme aktorit ja mentoriparit tekemäsi hakemuksen perusteella, joten täytä se huolella. Valitsemme ohjelmaan n. 15 aktoria, joista jokainen saa oman mentorin.

Kuka mentori on?

Mentori haluaa tukea sinua jakamalla omia kokemuksiaan ja omaa osaamistaan eteenpäin. Hän on saanut metsäalan koulutuksen ja työskennellyt pitkään metsäalalla.

Miksi hakea?

Mitä enemmän tulevaisuus mietityttää, sitä suositeltavampaa on hakea mukaan. Mentorin tehtävänä ei ole välittää työtä tai antaa valmiita vastauksia. Sen sijaan opit hahmottamaan omaa osaamistasi ja tutustut metsäalaan työntekijän näkökulmasta. Mentoroinnissa on siis kyse tavoitteidesi ja mahdollisuuksiesi paremmasta hahmottamisesta, joka syntyy tavoitteellisten, sinun itse suunnittelemiesi mentorointikeskustelujen kautta.

Haku ohjelmaan on auki 3.9. – 30.9. HAE TÄSTÄ!

Pyrimme täyttämään paikkoja jo hakuajan aikana, ole siis ripeä!

Ilmoitamme valinnoista marraskuun loppuun mennessä!