VALIKKO

Opiskelijat

Tule mukaan metsäopiskelijoiden joukkoon!

Metsäopiskelijoiden jäsenyys tarkoittaa pelkkiä hyötyjä niin opiskeluaikana, työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Jäsenenä kehität itseäsi uraa varten, tapaat hyviä tyyppejä, luot verkostoja ja pidät hauskaa ­– samalla teet itsestäsi parasta mahdollista versiota tulevaisuutta varten. Tarjolla on kaksi erilaista jäsentasoa, valitse itsellesi parhaiten sopiva!

HOPEA-TASO

Hopea-tason jäsenyys avaa oven opiskelijaelämään ja oman ainejärjestösi toimintaan. Liityt ainejärjestösi jäseneksi ja saat käyttöösi paikallisen ainejärjestösi sekä MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n tarjoamat jäsenedut ja -palvelut.*

Tarkemmat tiedot jäsenyyden sisällöstä saat omalta ainejärjestöltäsi. Tutustu ainejärjestöihin ja MEOLiin verkkoesitteestämme ja netissä meol.fi.

*HUOM! Hopea-tason jäsenyys ja jäsenedut ovat toistaiseksi voimassa vain seuraavissa oppilaitoksissa: Tampereen, Karelian, Kaakkois-Suomen ja Lapin ammattikorkeakoulut.

KULTA-TASO

Kun ensimmäinen harjoittelu ja työelämä lähestyy, on aika päivittää jäsenyyden palvelutasoa ylöspäin. Jäsenyystason korottaminen on ilmaista – maksat vain Meton normaalin vuosijäsenmaksun.

Kulta-tason jäsenenä saat Hopea-tason etujen lisäksi METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n jäsenedut. Metossa opiskelijajäsenet ovat täysimääräisiä jäseniä.

Kulta-tason jäsenetuja ovat mm.

  • Kaikki Hopea-tason edut*
  • Edunvalvonta ja perusturva työsuhdeasioissa, myös harjoittelut
  • Vakuutusedut (vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus sekä työntekijän vastuu- ja oikeusturvavakuutus)
  • Jäsenalennukset Metsälehdestä ja sen verkkokaupasta sekä Karttakeskuksen kirjoista
  • Luonnon Varassa -jäsenlehti
  • Majoitusedut hotelleihin ja hostelleihin, sekä Saariselän majat

Kulta-tason jäsenmaksu on 30 euroa/vuosi.

Löydät kaikki edut Jäsenedut-osiostamme. Voit myös kerryttää työssäoloehtoasi maksamalla kassan jäsenmaksun. Lue lisää

Liittyminen jäseneksi

HUOM! Jos olet työsuhteessa, liity varsinaisena jäsenenä. Jos et ole työsuhteessa, liity opiskelijajäsenä.

Haluan liittyä:

Oman paikallisen ainejärjestöni jäseneksi (Hopea-palvelutaso)
Saat tietoa jäsenyyden hinnasta ja siihen sisältyvistä eduista omalta ainejärjestöltäsi. Löydät listan järjestöistä MEOLin nettisivuilta täältä.

Oman ainejärjestöni jäseneksi ja Meton jäseneksi (Kulta-palvelutaso)
Hinta 30 euroa/lukuvuosi.

Kulta-tason jäsenenä voit liittyä jäseneksi myös Työttömyyskassa Aariaan. Tämä on oma jäsenyytensä ja sen hinta vuonna 2024 on 78 €. Työttömyyskassan jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä kerrytät opiskeluaikana tekemästäsi työstä (esim. harjoittelut) työssäoloehtoa. Lue alta lisää työttömyyskassa jäsenyydestä.

Tai voit tulostaa liittymislomakkeen tästä . Kun olet täyttänyt siihen tietosi ja allekirjoittanut sen, lähetä se postitse Metoon osoitteeseen:

METO – Metsäalan Asiantuntijat
Anne Marttinen
Mikonkatu 8 A, 5.krs
00100 Helsinki

Työttömyyskassan jäsenyys

Kulta-palvelutason jäsenenä voit liittyä jäseneksi myös Työttömyyskassa Aariaan. Tämä on oma jäsenyytensä ja sen hinta vuonna 2024 on 78 €. Lähetämme työttömyyskassan jäsenmaksulaskun sinulle puolivuosittain. Työttömyyskassan jäsenenä kerrytät opiskeluaikana tekemästäsi työstä (esim. harjoittelut) työssäoloehtoa.

Jos jäät opintojen jälkeen työttömäksi, sinulla on työssäoloehdon täytyttyä kassan maksamaan ansiopäivärahaan, joka on korkeampi kuin Kelan maksama etuus, eikä siihen vaikuta samassa taloudessa asuvan tulot. Voit arvioida kassan ansiopäivärahan suuruutta laskurilla.

Voit vähentää Kulta-tason ja työttömyyskassan jäsenmaksut verotuksessasi. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista automaattisesti verottajalle. Mikäli jokin asia jäsenyyksissä askarruttaa. Autamme jäsenyysasioissa mielellämme.

Kysy lisää Metosta: jäsenistöassistentti Anne Marttinen, etunimi.sukunimi@metsaasiantuntijat.fi  tai p.040-7610 416

Yhteystietoja

MEOLin kotisivut: www.meol.fi
Meton opiskelijavastaava: Kehittämispäällikkö Jani Akkanen p. 050-3388 203, jani.akkanen@metsaasiantuntijat.fi

MEOLin puheenjohtaja: Otto Oinonen, pj@meol.fi
MEOLin sihteerin s-posti: sihteeri@meol.fi