VALIKKO

Agrologien tietotaituri

Agrologien tietotaituri ratkotaan 16.6.
– tulokset julkistetaan kesäpäivillä 9.7.

Agrologit mittelevät pitkästä aikaa ammattialan asiantuntijuudesta, kun tietotaituri-titteli ratkotaan kesäkuun 16. päivä. Taustalla on agrologien piirissä legendaarinen taitokilpailu, jonka toteutus on tällä kertaa aivan uusi; kilpailu tapahtuu vain virtuaalisesti.

Kysymykset sisältävät ainakin eläin- ja kasvituotantoa, maatalousekonomiaa ja EU-tukia. Tehtävien määrä on maltillinen, vain kymmenen kysymystä, joten maratoonikisasta ei ole kyse.

– Kilpailuun ei tarvitse osallistua ryppyotsaisena, vaan kisan toivotaan lisäävän agrologien yhteisöllisyyttä jäsenyhdistyksissä, kun kisa sisältää joukkuemittelön, työryhmän puheenjohtaja Leea Sangi vinkkaa.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: henkilö- ja yhdistyskohtainen. Yhdistysten pisteet koostuvat kolmen parhaan jäsenen pisteistä.

Työryhmässä ovat olleet Agrologien Liitto pj. Leea Sangi, toiminnanjohtaja Anne Laitinen, Kanta-Hämeen Agrologit ry:n hallituksen jäsenet Anu Kantala ja Päivi Meronen sekä sihteerinä järjestöagrologi Katja Rajaoja.

Kokoamme tälle sivulle lisätietoja kilpailusta.

– Tiedote 6.5.2022: Sinustako agrologien tietotaituri?
– Agrologien tietotaituri -säännöt julkaistaan viikolla 20

Lisätietoja:
Agrologien Liiton toiminnanjohtaja Anne Laitinen puh. 050 5143 711

Agrologien tietotaituri lyhyesti

– Kilpailuun voivat osallistua Agrologien Liiton jäsenyhdistysten jäsenet.

– Kysymykset voivat koostua esimerkiksi seuraavista osa-alueista: eläin- ja kasvituotanto, maatalousekonomia ja EU-tuet.

– Kilpailu toteutetaan henkilökohtaisena kilpailuna. Yhdistyskohtainen tulos koostuu Agrologien Liiton jäsenyhdistyksen kolmen eniten pisteitä keränneen jäsenen vastauksista (automaattisesti).

– Kilpailu järjestetään sähköisesti 16.6.2022 alkuillasta. Ilmoittautuminen päättyy 13.6.

– Kilpailun tulokset julkistetaan ja voittajat palkitaan kesäpäivillä 9.7.2022.