VALIKKO

Lomanvietto

Uutuutena Ikaalinen Spa & Resort

Koodilla AGRO majoittuminen su-ke -20%, sekä to-la -15% päivänhinnasta päärakennuksen, sekä Lofts-rakennuksen huoneissa. Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti, koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.  Kaikkiin majoituksiin sisältyy lisäksi aamiainen, sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Varaukset Ikaalinen Spa & Resort, tai myyntipalvelustamme 03 4511 /myynti@ikaalinenspa.fi. Muista mainita varatessa jäsenyytesi!

Varaudu esittämään jäsenkorttisi respassa!

Uutuutena Primehotels

Primehotels tarjoaa Agrologien Liiton jäsenille edullisempaa majoitusta.  Sopimushintaiset huoneet voi varata hotellien nettisivuilta varaustunnuksella STTK  tai Hotel Katajanokassa tunnuksella SDT. Varaudu esittämään jäsenkorttisi hotellin respassa.  Etuus koskee seuraavia hotelleja:

Hotellit Helsingissä: Ax, Katajanokka, Mestari, Rantapuisto
Hotellit muualla Suomessa: Oscar (Varkaus), Spahotel Casino (Savonlinna), Sveitsi (Hyvinkää)

Ylläs-Agrola

Ylläs lumoaa kauneudellaan ympäri vuoden. Aktiviteettejä löytyy kaiken ikäisille maastopyöräilystä patikointiin, talvikauden tarjonnasta puhumattakaan! Liitto omistaa Ylläksen Äkäslompolossa 42 viikko-osaketta, jotka ovat jäsenten vuokrattavissa alkaen 180 e/viikko. Liiton viikot ovat 2, 3, 5, 9, 11-13, 15-18, 21, 27, 31-34, 36-38, 42-45, 47, 49 ja 51-52.  Talviviikkojen  11-13 ja 16-17 vuokraoikeus arvotaan jäsenten kesken vuosittain.

Huomaathan, että sesonkiviikot 1,9, 51, 52 ja (53)  voi vuokrata sama henkilö joka neljäs vuosi ja lisäksi peräkkäisiä viikkoja ei vuokrata samalle henkilölle.

Vuokrahinnat ovat jäsenhintoja.  Muistathan, että vuokratessasi viikon, täytyy jäsenmaksu olla maksettu, eikä vanhoja maksuja saa olla rästissä.Muistathan myös, että varattu viikko on vain vuokraajan omaan käyttöön, ei edelleen vuokrattavaksi.

Lähetämme vuokraajille sähköpostitse noin kuukautta ennen loman alkamista kartan, laskun ja asumisohjeet, jossa ohje avaimen noutamisesta Ylläkseltä. Olemme siirtyneet käyttämään avainpalvelua, joten emme enää postittele avaimia  toimistolta.

Ylläs-Agrola on agrologimaiseen tapaan käytännönläheinen ja tehoneliöillä varustettu lomanviettopaikka. Agrologien Liitto suosittelee Ylläs-Agrolan majoitusta enintään neljälle aikuiselle.

Ylläs-Agrolan viikon varanneet sitoutuvat varausehtoihin, jotka löytyvät täältä. Pyydämme tutustumaan varausehtoihin huolella.

Varaukset Liiton toimistosta p. 040 4828 098  tai sähköisellä palvelukortilla. HUOM! Palvelukortilta näet myös varaustilanteen.

Lisätietoja: www.yllasagrola.fi

Kotoisa Kuuhanmäki

Kuuhanmäki on Heinolassa sijaitseva Liiton omistama kesänviettopaikka rantasaunoineen ja aittoineen. Kuuhanmäki on kaikkien jäsenten käytettävissä korvauksetta. Kuuhanmäki on vaatimaton, mutta idyllinen ja rauhallinen paikka rentoutumiseen luonnon keskellä. Kuuhanmäessä voi soudella, saunoa ja viettää aikaa perheen tai ystävien kesken. Lisätietoja ja mm. tarkat ajo-ohjeet Kuuhanmäkeen saat Agrologien Liitosta Annelta tai Katjalta.

Kuuhanmäen varausjärjestelmä

Kuuhanmäki vapaassa käytössä alkukesän – varattavissa 1.7. alkaen

Kuuhanmäki oli jäsenten vapaassa käytössä kesäkuun loppuun saakka ja 1.7.alkaen varattavissa sähköisellä varausjärjestelmällä. Kuuhanmäen käyttöaste on ollut kesäkuukausina varausjärjestelmän aikana erittäin korkea. Heinäkuussa 2022 oli vain yksi päivä ja elokuussa oli viisi päivää, jolloin Kuuhanmäessä ei ollut vierailijoita. Vanhojen konkareiden lisäksi Kuuhanmäessä vieraili ilahduttavasti myös ensikertalaisia ja vuosikymmeniä sitten käyneitä jäseniä.

Kuuhanmäki on jäsenten käytössä aina kun säät sen sallivat. Kesäpaikka soveltuu loppusyksyllä tai alkukeväästä päiväseltään käyntikohteeksi. Piha-alueen talvikunnossapitoa ei Kuuhanmäessä ole, joten pihaan ei autolla pääse talvella.

1.1.-30.6.: Jos et ole aiemmin vieraillut Kuuhanmäessä, otathan yhteyttä Liiton toimistoon, niin annamme lisäohjeita. Aiemmin Kuuhanmäessä vierailleet: käytäntö on sama kuin vuosia ennenkin.

1.7.-31.12.: Varauskalenteri löytyy alta ja se pyritään pitämään ajantasaisena. Varaukset tehdään Anne Laitiselle puh. 050 5143711 (iltaisin ja viikonloppuisin tavoitat parhaiten 040 766 0830 – saa olla yhteydessä milloin vain). Suosittelemme tekemään varauksen mahdollisimman hyvissä ajoin. Mutta jos kalenterissa on tyhjää, niin ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaan saat varauksen voimaan vaikka tunnissa. Toimitamme ohjeen ja koodin varauksen saatuamme.  Yhden varauksen enimmäispituus on viisi vuorokautta. Heinä-elokuulle voi tehdä varauksia yhteensä seitsemän vuorokautta ja varauksia voi tehdä vain yhdelle viikonlopulle. Näistä voidaan poiketa, jos kalenterissa on vapaata. 

Lisätietoja Anne Laitinen puh. 050 514 3711.

Järvisydän

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Meton tai Agrologien Liiton jäsenille tarjous:

Maisemasviitti hintaan 370 €/2 yötä/2hlö, sis. aamiaiset ja sisäänpääsyn Järvikylpylään. Ei rajoituksia viikonpäiviin.

Varaajalla tulee olla voimassa oleva Meton tai Agrologien Liiton jäsenkortti, joka näytetään saapuessa vastaanotossa.

Tarjous on voimassa 31.12.2024 saakka!

Lisätietoja ja varaukset

Maisemasviitit:

Maisemasviittien lämmössä voit kokea pohjoisen valon kaikki muodot. Vuoden pimein aika ennen joulua, ensilumen sataminen, ukonilma, täysikuu, tähtitaivas pakkasyönä tai kesäinen yötön yö – kaikki pohjoisen valon elämykselliset muodot. Isosta lämmitetystä kattoikkunasta avautuu maisema kohti tähtitaivasta.

Järvikylpylä:

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. DaySpassamme voit rentoutua hieronnassa tai vaikkapa kasvo- ja turvehoidoissa. Joogaparvella voit puolestaan kokeilla rentouttavaa Aerial Yogaa (ilmajoogaa). (Day Spa ja joogatuntivaraukset suoraan spasta!)

Varaukset verkkokaupasta tästä linkistä

Tutustu Järvisydämeen tarkemmin tästä »