VALIKKO

Pirkanmaan Agrologit haastavat kisaamaan – agrologien tietotaiturilla näkyvyyttä maaseudulle

Pirkanmaan Agrologit toivottavat agrologit lämpimästi tervetulleiksi kesäpäiville 29.-30.6. Ikaalisiin. Samalla he haastavat kisaamaan 10.4. agrologien tietotaituri -tittelistä.

– Toivottavasti saadaan elinvoimaa ja näkyvyyttä maaseudulle kisan kautta!, puheenjohtaja Katariina Pylsy toivoo.

Pirkanmaan Agrologit sijoittuvat viime vuonna joukkuekisassa kolmanneksi Kainuun ja Oulun Seudun Agrologien jälkeen. Tämän vuoden tavoitteena on luonnollisesti parantaa sijoitusta. Joukkuekilpailun tulokset koostuvat 2-3 henkilökohtaisen kilpailun vastauksista, joten jokaisen jäsenen osallistuminen voi tuoda ratkaisevat pisteet.

– Agrologien tietotaiturissa kisataan alan ammattiosaamisesta ja toivottavasti mahdollisimman moni agrologi ja agrologiopiskelija innostuu kisaamaan. Tehdään maaseutua näkyväksi agrologien toiminnan kautta, Pylsy kiteyttää.

Henkilökohtaisen ja Agrologien jäsenyhdistysten välisen kilvoittelun lisäksi on sarja agrologiopiskelijoille. Kisaaminen on helppoa ja se onnistuu tietokoneen lisäksi vaikka kännykällä.

Ilmoittautuminen on avattu ja mukaan voi ilmoittautua 8.4. saakka.

Pirkanmaan Agrologit toivottavat tervetulleiksi kesäpäiville Ikaalisiin 29.-30.6. ja haastavat agrologit ja agrologiopiskelijat mukaan tietotaituri-kilpailuun 10.4. Kuva yhdistyksen 80-vuotisjuhlasta 29.9.2019.

LYHYESTI

– Kilpailuun voi osallistua agrologi (AMK)-tutkintoa suorittavat opiskelijat ja Agrologien Liiton jäsenyhdistysten jäsenet.

– Kilpailu toteutetaan sähköisesti keskiviikkona 10.4.2024 klo 18-19.

– Kilpailussa on kolme sarjaa

  • henkilökohtainen (jäsenille) I palkinto 200 e (tai vaihtoehtoisesti Ylläs-Agrolan viikko 39/2024), II 100 e ja III 50 e
  • Agrologien Liiton jäsenyhdistykset (jäsenille), palkinto 300 e
  • Agrologiopiskelijoiden vuosikurssi (avoin kaikille agrologi-AMK-tutkintoa suorittaville opiskelijoille), palkinto 300 e

Tervetuloa mukaan kisaamaan agrologien tietotaiturista!

Lisätiedot:
luva.fi/tietotaituri:  lisätiedot
Tietotaituri-kilpailun Säännöt
Ilmoittautumislinkki tästä

#Agrologientietotaituri

Lisätietoja: Anne Laitinen , puh. 050 514 3711

Takaisin